17 Ocak 2013 Perşembe

En Güzel Oyun Kategorileri



Evet çocuklar sizler için hazırlamış olduğumuz oyun bloğumuzda her gün farklı oyunlar ve oyun kategorilerinin tanıtımını yapacağız. Ve bu sayede sizler için en güzel oyunları ve oyun kategorilerini belirlemiş olacağız. Sizde bu rehber niteliğindeki yazılarımız ile hangi oyunları ve hangi oyun kategorilerini seçebileceğiniz konusunda fikir sahibi olacaksınız.

Öncelikle Araba Oyunları kategorimizden bahsetmek istiyorum. Hemen hemen her çocuk arabalardan hoşlanmakta eminiz ki sizde araba oyunlarını oldukça çok sevmektesiniz. Araba oyunları kategorisinde bir birinden değişik araba yarışlarına katılabilir ve araba sürmek gibi oldukça zevkli bir olayıda gerçekleştirmiş olursunuz. Aynı zamanda araba oyunları oynarken trafik kurallarınıda öğrenebilirsiniz.

İkinci kategorimiz ise Ameliyat Oyunları. Bu kategoride oynayabileceğiniz oyunlar hem vücudunuzu tanımanıza hemde sağlık bilginizin artmasına yardımcı olacaktır. Ameliyat oyunlarındaki tıbbi terimleri mutlaka ama mutlaka defterinizin bir kenarına not edin ve bunları bazen okuyun fakat sakın ama sakın ameliyat oyunlarında gördüğünüz şeyleri denemeye kalkmayın. Çünkü ameliyat ciddi bir iştir ve evde oyun olarak yapılacak bir şey değildir. Kendinize bu şekilde zarar verecek şeyler yapın. Oyunları oynayarak kendinizi eğitin lütfen ve akıllı çocuk olun.

Üçüncü kategorimize gelecek olursak oldukça severek oynadığınız oyunlar bu kategorimizde bulunmakta. Balon Patlatma oyunları. Balon oyunlarında genelde karşınıza çıkan balonları patlatabilir bu sayede nişancılığınızı geliştirebilirsiniz. Oldukça rağbet gören ve neredeyse fenomen haline gelmiş balon oyunları oynarken çok iyi vakit geçireceksiniz.

Bugünlük 3 kategorimizin tanıtımını yaptık çocuklar. İlerleyen günlerimizde daha fazla oyun kategorisi tanıtımı yapacağız bizi takip etmeye devam ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder